Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, Februari 25, 2011

Islamicworlds…dulu dan kini

Assalamualaikum wbt.

Sejarah blog ini telah bermula pada tahun 2008 sewaktu mengikuti kursus Sun Java Microsystem di Terengganu. Al maklumlah, time lecturer bg esemen, bermulalah proses mengarang bg kebanyakan peserta kursus. Huh… memang boleh dikatakan semua ado personal blog… geng laki citer pasal software, tutorial dan download… yang gurl pulak…hehe, mestilah pasal cintan cintun, friendship…etc. Walau apapun yg kitaorang buat…lecturer (Mr.Kishore dr Hydrabad) still cool jerk. Time test tu la br nk buat revision (hapal jek 500 soalan). Kalau nk diceritakan kat sini memang x habis. Cuma yg ingn ak sampaikn adalah memori yang tersemat selama 6 bulan kat J@SPER. Byk pengalaman yg diperoleh, banyak pahit manis yang ditempuhi… Aku rindu korang semua. Semoga kita akan bersua lagi. buat reunion ke… Di sini aku senaraikan geng2 kelas Beta, J@SPER 2008. (SunJava Microsystem Certified Programmer & Sun Java Microsystem Web Component Developer).


1. Akulah…ismikhair

2. Juljasmi – Kyushu Institute of Technology KIT,

3. Hariz – Universiti Darul Iman.

4. Faizul – Universiti Tun Abd. Razak,

5. Faiz – Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin,

6. Nadhirah – Universiti Malaysia Terengganu,

7. Mira - Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin,

8. Zuraidah - Universiti Malaysia Terengganu,

9. Ida – Universiti Darul Iman

10. Haniza – Universiti Teknologi Malaysia

11. Maa – Universiti Darul Iman

12. Khadijah – Universiti Utara Malaysia

13. Ima – Universiti Teknikal Malaysia

14. Fatimah – Universiti Darul Iman

15. Munirah – Universiti Tun Hussein Onn

* Maaf ek kalau tersilap “U”…dah lupa dah.

So, inilah wajah terbaharu blog ini…setelah 3 kali revolusi… huhu…sebab time free je ni. OKeh… Wassalam.

5 ulasan:

Syarif berkata...

Smart wajah baru blog ni, lps ni bleh wt servis design blog plak.He-he.

ismikhair berkata...

Terima Kasih. InsyaAllah.

maa berkata...

deen, mane pulok maa dr UDM..mmg salosssss pon..kekkeke...biler nak wat reunion ni...jom jom...deen jadik PM event ni bleh???

ismikhair berkata...

huhu... InsyaAllah, tp kena keep in contact semula ah. Jupe dinun gok ar dop :)

maa berkata...

deen, mane pulok maa dr UDM..mmg salosssss pon..kekkeke...biler nak wat reunion ni...jom jom...deen jadik PM event ni bleh???

Ikuti Maklumat kami dalam emel anda !